Fuhh Memang Makan Dalam…Sufian & Elfira Putus Tunang..Ini Ucapan Sharnaz Makan Dalam Buat Sufian & Elfira TERSENTAP.. Memang Tak Patut..Member Tengah Bersedih tu.

Sufian & Elfira Putus Tunang..Ini Ucapan Sharnaz Makan Dalam Buat Sufian & Elfira TERSENTAP..

Nampaknya sejak berita perpisahan Sufian Suhaimi dan Elfira Loy hangat diperkatakan di media sosial, ramai rakan-rakan artis turut menumpang simpati atas apa yang terjadi kepada dua pasangan ini.

Antara yang telah bersuara dan berkongsi pandangannya ialah Sharnaaz Ahmad.
Melalui akaun Twitter, Sharnaaz memberitahu setiap pertemuan dan jodoh itu rahsia Allah, maka Sufian dan Elfira harus bertabah dan reda dengan ketentuan yang telah ditetapkan.

Malah, apa yang menyentuh perasaan, Sharnaz turut memujuk kedua-dua pasangan ini untuk terus berfikiran positif kerana setiap orang yang kita sayang itu belum tentu milik kita dan kemungkinan besar juga takdirnya ditentukan untuk orang lain.

Dalam pada itu, Sufian turut membalas tweet Sharnaaz di Insta Storiesnya dan berterima kasih atas keperihatinan Sharnaaz terhadap dirinya.

Selain Sharnaaz, ramai juga artis-artis lain yang turut memberi kata-kata semangat kepada Sufian dan meminta penyanyi ini untuk terus positif mengharungi semua ini.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *